М30 Мотроник 1 не пали.

Или как да се справим с тънкостите на ел. системата в Е30.

Модератори: slatanic, Illusion

Re: М30 Мотроник 1 не пали.

Мнениеот Konan_Riil на 03 Мар 2010, 19:07

Пази боже от такива стопани всички автомобили !
Амин !

П.С. После защо колите купени от БГ били бараки :!:
Изображение 24V>16V>12V , но 3.5cc>2.8cc>2.5cc> Golf III GTI ABF !!!
Аватар
Konan_Riil

Мнениеот GRINGO на 03 Мар 2010, 19:37

От какви стопани?
Който не ги мързи и не ги е страх да си разглобат датчика?
То с нови части всеки може. Само да разглабя и сглабя.
Ква да прайм скраперчета сме. Не всеки може да иде в Мкар и да остави 1-на чанта с пари.
GRINGO

Мнениеот remaka на 03 Мар 2010, 19:41

GRINGO написа:От какви стопани?
Ква да прайм скраперчета сме. Не всеки може да иде в Мкар и да остави 1-на чанта с пари.
В някой случай е ДАРУ и да бъдем честни в някой случай съдистите на нас скраперите са по големи скрапери от нас така че айде да не коментираме 1000 пъти едно и също нещо всеки сам решава с какво,кой и как ще си прави колата скраперска нескраперска негова си е ;)
Мъдър е оня не който знае много,а който знае нужното!!!

Изображение
Търси е30 2ен стоп черно 2-врато без точка ръжда
Аватар
remaka

Мнениеот K27 на 03 Мар 2010, 19:57

Ремъка е прав за едно: никой не може да каже на никого какво ще прави с колата си.
Чудно ми е, обаче, като направиш още 10-тина подобни спойчици по двигателната инсталация на тоя дъртанян, в какво ще се превърне тя в един момент и въобще ще има ли някаква надеждна диагностика на жицата?
После, замислял ли си се, че като тоя датчик е изкарал 20+ години преди да снесе, че един нов датчик ще те надживее, така да се каже. Демек, със спойчиците какво точно пестиш? Мислиш ли, че като веднъж се е прекъснала жичката, това със спойчицата ще е дълготрайно и нема да се скъса пак?
Ако трябва да съм докрай честен, ще ти кажа, че си е скраперийка. За закърпване на положението става, но при първа възможност (финансова) трябва да си купиш нов датчик, мое мнение.
Лошото при нас, българските проектаджии (и собственици на Е30 тоже), е че винаги гледаме да не се 'преебем' като в същото време прозорливостта ни не може да пробие по-далеко от 130 лв.
Мисля, че темата се изчерпа и ще е много добре некой мод да я заключи.
Изображение
Цилиндри: 4 - за мотоциклет, 6 - за Е30 ежедневка, 8 - за кеф на меломаните, 12 - за жУвотни, правени и карани от боклуци! :mhihi:

Всеки от нас, всеки ден би трябвало да прави нещо добро, за да остане човек.
И нещо лудо, пак всеки ден, пак за да остане човек.
Ботев и Левски умряха за стадо овце.

Първите 20 години от живота при повечето хора са невинни. Вторите 20 години при повечето хора са изпълнени с пороци, което довежда до следващите 20 години, които също са невинни.
Аватар
K27

Мнениеот blondster на 03 Мар 2010, 20:02

remaka написа:
GRINGO написа:От какви стопани?
В някой случай е ДАРУ и да бъдем честни в някой случай съдистите на нас скраперите са по големи скрапери от нас така че айде да не коментираме 1000 пъти едно и също нещо всеки сам решава с какво,кой и как ще си прави колата скраперска нескраперска негова си е ;)

Напълно правилно ! И наистина в момента не може ВСЕКИ да извади 130лв за датчик при положение , че може да се "оправи" без никакви пари - за момента . И никой не е казал ,че няма да се закупи такъв датчик - по-напред във времето ! ;) И съм сигурен ,че ако беше " заминал " датчика - щеше да се закупи нов !
Изображение
Аватар
blondster

Мнениеот slatanic на 03 Мар 2010, 20:04

Съгласен съм,че е скраперия,съгласен съм,че за закрепване на положението варианта е добър.
А най-съгласен съм,че тая тема се изчерпа!
Двама другари правят ограда от бетонни колци. Копаят дупки с търнокоп и после с прави лопати ги оформят.
Вече на последната дупка, единият от тях вече изморен, казва:
-Айде бе, другарю, давай да набиваме колеца!
Другият другар го поглежда замислено и му отвръща:
-Другарю, всеки знае да набие колеца, ама си има работа по дупката!
Аватар
slatanic

Предишна

Назад към Електроника, Електрически системи, Светлини