Нещата се позабавиха поради ред греди, една от най-важните е, че се наложи да се кърпи предницата от под-бушонната кутия, надолу по продължението на подкалниците по гредите, та чак до праговете (включително предстои и смяна на праговете с нови, уж са здрави, но са готови да се отпорят от пода). Деба и дъртите кочини... а аз си мислех че тая е читава, добре че Vassport се засили с 2 мм. ламарина, ебаси и нинджата е тва момченце, професионални кърпачи на тенекета, не верват че е истина!
Главите ги чаках 2.5 месеца да се върнат от бор-щанга, верно че изработката е часовникарска, ама тия 'главари' ми е*аха майката от чакане. Демпферната шайба със зъбния репер изяде и тя 2 седмици близо. В момента имам гредЪ с предното парче на кардана, ама ще се оправим до 1-2 седмици.
Ще се направят и няколко ъпгрейда по горивната и маслената система. Лека гредъ имаше и със жицата и по-специално 2-3 букси, дето в Дару ми поискаха 78 лв. да им извадят пиновете (отнесоха пожелания по роднинска линия, естествено), а Стружката ми взе 5 лв. за едно такъмче, дето с него сам си ги извадих за 10 минути.
Към сметката влизат и 12 нови свещи BOSCH F8 LCR2, щото БМВ ги дават само тези за CSI мотора (не че 'старите са на повече от 1000 км.
, ама не е маняшко), 24 пулчета за клапани, пак за да е маняшко (цената няма да я казвам, че некой може да получи сърцетуп, аз вече се оправих
), ново масло (същия пробег кат свещите) и антифриз.Има и още много други дребни неща, с които не смятам да занимавам Е30 общността, ама си искат внимание и време.
Тунинго е зверски секс, младежи...
Който няма нерви като корабни въжета, хич и да не захваща, му рекомендувам.