Страхотно преживяване...

Ако искате да споделите страхотно преживяване през изминалия уикенд или просто да споделите грижите си, заповядайте тук.

Модератори: slatanic, Illusion

Страхотно преживяване...

Мнениеот Haddess на 28 Юли 2010, 14:39

Снощи около 12 часа карам си аз до ДАй в подуене в еднопосочна улица и си карам нормално с 40 км/х и минавам през 1 шахта ... ебем ти шахтата Изображение чу е бау отвори ми се предния капак , пукна ми се фара джантата ми е на квадратче и неможа хда запаля повече направо си разбих е30ката :cens: :cryz: ... Създадох група в ФБ който иска да влезне ...

За всички на които им писна да си чупят колите по БГ Улиците , да се съберем вс. бемведжий http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... 587&v=wall
Изображение
Аватар
Haddess

Re: Страхотно преживяване...

Мнениеот stani76 на 28 Юли 2010, 16:20

Колега пробва ли да се обадиш на инспектората - 987 55 55? Ужас просто, трябва винаги да сме на тръни по пътищата :(
Аватар
stani76

Мнениеот Haddess на 29 Юли 2010, 01:33

Инсектор ли ? Поясни ми плз колега ? Защото си направих колата ... :cens: :cryz: !? Полудиял съм зех си колата преди няма и месец , вярно не е кой знае какво но си е моя и сам на тръни и нотки и ще търся варянт да съдя общината ак отрябва ... :cens: :cens: :cens: :cens: :cens:
Изображение
Аватар
Haddess

Мнениеот stani76 на 29 Юли 2010, 19:46

Haddess написа:Инсектор ли ? Поясни ми плз колега ? Защото си направих колата ... :cens: :cryz: !? Полудиял съм зех си колата преди няма и месец , вярно не е кой знае какво но си е моя и сам на тръни и нотки и ще търся варянт да съдя общината ак отрябва ... :cens: :cens: :cens: :cens: :cens:

Столичен инспекторат - на телефона дет ти го написах. А ако имаш каско - те вече се занимават да съдят съответната община където е настъпило птп-то, иначе трябва сам да се занимаваш.
Аватар
stani76

Мнениеот Haddess на 29 Юли 2010, 22:00

Нямам каско проблема е , че колата ми не е в перф техническо състояние и е 83 та година но ще дам вс по силите си да си турся правата :!: :fear:
Изображение
Аватар
Haddess

Назад към Извън темата